Alsó-kúti (falusi) Vendégház

Ajánló, bemutatkozás:

A Balaton-felvidék és a Bakony ölelésében, a Balaton és a megyeszékhely közelében, összkomfortos falusi környezetben egy külön bejáratú, földszintes, 3 ágyas szobával, zuhanyzós fürdőszobával, konyha + 4 férőhelyes étkezővel, és egy önálló, földszintes, kettő 4-4 ágyas szobával, zuhanyzós fürdőszobákkal, közös konyha + 16 férőhelyes étkezővel, egész éves nyitvatartással, udvari bográcsozási, grillezési lehetőséggel várjuk vendégeinket.

Az összesen 11 férőhelyes, pótágyazható, tágas szálláshelyünk elsősorban családok, baráti társaságok számára ideális.

A szálláshelyen két földszintes, önálló lakrész található. A szobákhoz egy-egy fürdőszoba tartozik. Két szobához közös az étkező és a konyha.
Igény esetén borkóstolót tartunk a családunk tulajdonában levő csopaki borospincében. Megízlelhetik a Csopak környéki Borút specialitásait és hangulatos körülmények között fogyaszthatják el vacsorájukat, miközben élvezhetik a Balatonra néző csodálatos panorámát. Balaton partján kiépített kerékpárúton, a Balaton-felvidék falvait összekötő kis forgalmú utakon kerekezhet a környező, vagy akár távolabbi településekre is, illetve túrázhat a vidékünkre jellemző erdőkkel, rétekkel, szántóföldekkel tarkított természeti táj lankáin.

 

Elérhetőségek, információk:

Cím: 8248 Nemesvámos, Kossuth Lajos utca 289.  

Telefonszám: (06 88) 265-651 és (+36 30) 444-7347

E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: https://sites.google.com/site/alsokutivendeghaz/