Vámosi Vendégház

Ajánló, bemutatkozás:

Hangulatos vendégházunk három apartmanja a közös helyiséggel, kemencével családok és 10-15 fős baráti társaságok kedvelt helye egész évben.

Büszkék vagyunk arra, hogy vendégeink már egy évtizede érzik, hogy itt mindent az ő kedvükre alakítottunk ki: a ház három apartmanját, a közösségi tereket, a kertet, és a közeli borospincénket. Portánk 10-15 fős baráti társaság, és családok tökéletes választása. A több mint 800 éves szép falunk dombjáról, egyszerre láthatjuk a közeli Bakonyt, a Balatont és Veszprémet. Ha csak egy napra, akár csak egy kellemes, ízletes ebédre, egy jó hangulatú vacsorára jönnek, családias vendégházunk akkor is szívesen fogadja Önöket akár 30 személyig. 

Szolgáltatásaink mindenki számára megfizethetők, a környezettudatos működtetésnek köszönhetően. A vendégház adta munkát sem bízzuk másra, így nem is fizettetjük meg vendégeinkkel. . Már 2001-óta tagjai vagyunk a Falusi Turizmus Veszprém Megyei Egyesületének, melytől a maximális négy naraforgós minősítést kaptuk. Bababarát, gyermekbarát, családbarát szálláshely! Üdülési csekket elfogadunk!

 

Elérhetőségek, információk:

Cím: 8248 Nemesvámos, Kossuth u. 364.

Telefonszám: (88) 265-739, (30) 937-3206

E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: http://www.vamosivendeghaz.hu/index.php/hu/

Facebook: https://www.facebook.com/Vamosivendeghaz